malgo89 16.09.2021 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2021 Dzień dobry, Mam wybudowany garaż drewniany. Zależy mi, żeby położyć na nim tynk. Jak to zrobić? Na wełnę czy na styropian? Czy są jeszcze inne możliwości? Garaż nie będzie ogrzewany, więc nie zależy mi na ociepleniu go, a wyłącznie żeby z zewnątrz był otynkowy. Z góry dziękuję za odpowiedziPozdrawiamMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 16.09.2021 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2021 Siatka rabitza , albo farby stanowiące warstwę zwiększające przyczepność . W twoim wypadku ,wg mnie, jest ta siatka lepsza. Mocujesz zszywaczem, gwoździami wkrętami etc. wedle fantazji i tynkujesz. Ma być ściśle przymocowana ! Tak aby nie zwisała na suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts