milowbrac 16.09.2021 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2021 (edytowane) Więc przez ostatnie półtora tygodnia wykonywałem prace porządkowe / rozbiórkowe i czułem, że moje alergie (kaszel, przypadkowo świszczący oddech) się pogarszają. Pamiętam, że jako dziecko byłem uczulony na pleśń z testu na alergię i przez cały dzień czyściliśmy pleśń lub wyciągaliśmy płyty gipsowo-kartonowe i izolację, ale głównie po prostu wywoziliśmy spleśniałe przedmioty do śmietnika… Pewnego dnia założyłem maskę do tej pory, ponieważ w większości nie wszyscy noszą maski. Zgaduję, że powinienem od teraz nosić maskę n90, ale nie jestem teraz w żadnym bezpośrednim niebezpieczeństwie, ponieważ byłem na to narażony przez ostatnie 8 dni pracy, prawda???192.168.0.1 router login 192.168.1.1 Edytowane 18 Września 2021 przez milowbrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts