rafal9 09.12.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Witam, poszukuję informacji na temat orientacyjnych kosztów budowy poszczególnych etapów stanu surowego zamkniętego domuo powierzchni użytkowej ok. 160 m2 Dane mogą być bardzo ogólne, np. fundamenty: materiał = x, robocizna = y. Chodzi mi o to aby oszacować wstępnie wartość robocizny. Z materiałamipowinienem sobie poradzić. Dzięki za wszelkie infoPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigas 09.12.2004 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Witam To o co prosisz jest trochę bez sensu. Projekt projektowi nierówien. Tu trzema mieć planik przed "okami" żeby coś wyliczyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 09.12.2004 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Zgadza się, ale chodzi mi o to, aby zobaczyć dane dla jakiejśkonkretnej realizacji. Nie chodzi mi o dokładne kwoty, tylko zgrubne wyliczenia.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 02.03.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 skorzystaj z poniższego linku - kosztorysów jest tu mnóstwo: oczywiście systemem gospodarczym jest taniej ale zorientujesz się o co w tym wszystkim chodzi http://www.studioatrium.pl/atrium.php?p=ks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts