maaszak 16.09.2021 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2021 Myślałem, że nie będę musiał zadawać takich pytań, bo montaż najważniejszy, więc wybiorę najpewniejszą ekipę to sprawa się sama rozwiąże. A jednak... wyłoniłem 3 kipy o podobnych kompetencjach oferujących podobną jakość (każda z polecenia, widziałem robotę, rozmawiałem z nimi o szczegółach montażu - wiedzą co i dlaczego). Pozostały niuanse techniczne co do jakości samej stolarki, a zatem: 1. Drutex Iglo Energy Classic + okucia Maco Multi-Power + ciepła ramka Swisspacer Ultimate2. Adams Veka SL82 + okucia Siegenia Titan AF + ciepła ramka Swisspacer Ultimate3. Eurocolor Rehau Synego 80 + okucia Siegenia Titan AF + ciepła ramka (lub SuperSpacer za dopłatą... nie za bardzo łapię jaka jest różnica technologiczna). Wszystko ukryte zawiasy. Nie ma HS-ów i innych wydziwnień, więc te wyceny są w widełkach 22-26 tys. PLN. Mam jeszcze oferty na drzwi zewnętrzne aluminiowe od dwóch pierwszych ekip:1. Drutex MB-70 (ale nadal czekam na szczegółowe info np. o zawiasach)2. Aluron AS75T3 + WALA WR + próg alu ciepły, podwalina Modulother Jakieś uwagi co do funkcjonalności/trwałości/problematyczności, któregoś zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts