Kurzmaster86 16.09.2021 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2021 Hej, Chce położyć na dachu styropapę na mojej połowie i przez to podniesie się dach. Niestety nie mogę podnieść rynien gdy rury spustowe są po mojej stronie budynku. Moje pytanie czy mogę przez to zastosować wyższy pas nadrynnowy np 15cm czy lepiej zastosować kliny żeby obniżyć ocieplenie przy krawędziach dachu? Nie chciałbym żeby przy mocnej ulewie pęd wody wyrzucał ją poza rynnę, aczkolwiek dodam, że spadek dachu jest dość mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 16.10.2021 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Przy płaskim dachu woda nie przeleci za rynnę. Można zastosować szerszy pas nadrynnowy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts