Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

czyszczenie skor owczych

marblah

Recommended Posts

Marblah: Napisz proszę, jak był efekt prania. Czekam z niecierpliwością.

To i ja moge odpoweidizć , Skóry były czyste i nawet puchate a te nie puchate miejsca daly sie rozczesać ( płyn zmiekczajacy).

Najwiekszy problem jest z suszeniem bo sie tego nie odwirowuje. Namoknieta skóra jest ciezka jak nieszczescie i ocieka bardzo długo.

:)

• 7 years później...
Przenigdy nie wolno dopuścić do zmoczenia samej skóry! Jest ona w procesie produkcji odpowiednio naciągana i moczenie skóry może doprowadzić do nieforemnego jej odkształcenia. Najlepiej czyścić na sucho, jeśli natomiast zachodzi potrzeba na mokro to samą pianą i samo włosie. Polecam artykuł na stronie skory-owcze.pl

• 3 weeks później...
.....Polecam artykuł na stronie :spam::spam::spam:
Wygrzebywanie tematu po ośmiu latach tylko po to żeby zareklamować jakąś kiepsko działającą stronę to już nawet nie necroposting tylko czysta głupota.

A dywaniki nie dość że brzydkie to jeszcze drogie

BTW sądząc z tego łacińsko - katalońskiego bełkotu który jest wstawiony w miejsce opisów , z webmasterem nie żyjecie najlepiej (czyżby mu ktoś zapomniał zapłacić za zrobienie strony? ;))

Ja bym się z gościem dogadał, albo zlikwidował stronę bo tak mi się widzi że niebawem pojawi się na niej coś gorszego niż teledysk Snoop Dogga w galerii i trochę różnojęzycznego bełkotu

Edytowane przez G.N.