SiyonKart 17.09.2021 03:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2021 (edytowane) Niedawno oderwał się fragment ceglanej elewacji od frontu mojego domu i zawalił się. Jak widać na zdjęciu, część struktury cegieł i zaprawy jest nienaruszona, ale część jest rozbita na kawałki, a niektóre cegły również pękają. Zastanawiam się, czy łatwiej byłoby złożyć je z powrotem i ponownie przymocować do ściany, czy zdobyć nowe pasujące klocki i przebudować je od zera? Nie mam żadnego doświadczenia w układaniu cegieł, ale mogę znaleźć tylko poradniki na temat budowania od podstaw w Internecie. Wszelkie porady doceniane.showbox speed test Edytowane 21 Września 2021 przez SiyonKart Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/264553-potrzebne-porady-dotycz%C4%85ce-naprawy-elewacji-z-ceg%C5%82y-zewn%C4%99trznej/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts