adekt 18.09.2021 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2021 WitamOd dłuższego czasu próbuje zrobić kanalizacje i wylanie chudziaka. Niestety ciagle padający deszcze robi dużo problemów. Piasek mam ugoszczony na wysokości 3 bloczków. Pod piaskiem glina. Po wykopaniu piasku na niecałe 2 szpadle pojawia się woda. Czy jest szansa ze jeszcze w tym roku to zrobię. Czu muszę czekać do wiosny aż całkowicie będzie wyschnięte. Piasek jest dobrze ubity. Rzucił bym zdjęcie jak to wyglada tylko nie wiem jak Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karloss 18.09.2021 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2021 Zostaw na zimę tak jak jest. Grunt się ustabilizuje i będzie ok. Ja tak będę robić u siebie, zostawię bez chudziaka. Tak mi doradziły niezależnie dwie osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts