Gość 26.08.2002 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2002 plonskij i reinschale was zabolala prawda, aż przyczyniliście się do ściągnięcia mojej wypowiedzi. lecz to co napisałem w odpowiedzi weźcie sobie do waszych serc. to jest szczera prawda i fakt, że ten profil jest do d.................. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 27.08.2002 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 I o to chodziło. Kłamliwe wypowiedzi, oszczerstwa pod adresem producentów, nachalna reklama wyrobów, brednie na temat wysokiej szkodliwości materiałów budowlanych, wywody o niskiej jakości [bez uzasadnienia] zawsze będą usuwane z Forum. Czy to przy moim udziale czy przy udziale innych forumowiczów.Jak się coś pisze to trzeba być za to odpowiedzialnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2002 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 przykro mi to powiedziec ale to ty rzucales mnostwo obelg pod adresem innych i skad nagle taka szczeroscchodzaca sprawiedliwoscmyslal by kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akoper 27.08.2002 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 myslalem ze tylko mnie zdarza sie nie zgadzac z tym forumowiczem , wiecej odwagi kolego anonimowyjemu nie podoba sie wiele konkretnych firm (ma duze doswiadczenie w koncu jest dentysta .cyt.moj)w razie potrzeby sluze dluga lista "dluznikow"plonskiegoczesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts