mirek4432 09.12.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 witam czy ktoś buduje lub wybudował dom Krzysztof z pracowni p.Buchner proszę o odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaw 09.12.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Podaj link do tego domku, wtedy pewnie ktoś się wypowie. Pozdrowienia ewaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek4432 11.12.2004 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2004 na stronie http://www.architekcibuchner.waw.pl jest dom hanna krzysztof to jego wersja z jednym garażem jak się on wam podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek4432 28.01.2005 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 proszę o opinię na temat domu hanna na stronie -post wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek4432 28.01.2005 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 proszę o opinie o projekcie hanna ,projekt na stronie post wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Szukam podobnego rozwiązania. Ale tego projektu bym nie kupił bo:* dużo załamań - duży koszt. Podraża zarówno tycznie jak samą budowę.* ponieważ bryła jest skomplikowana trudno wydzielić częśc mieszkalną - zamieszkać a wykańczać pozostałą powoli. * mały wiatrołap z małą szafą - będzie ciasno przy wychodzeniu++:* jeśli nie zwracać uwagi na powyższe, pomieszczenia są ciekawie rozłożone zarówno na parterze jak i na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LetkaK 05.07.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam, Czy znacie projekt "Krzysztof" z pracowni Zbigniewa Buchnera? Projekt ten jest już dosyć stary - 2002 rok (a może jeszcze starszy). Nigdzie nie mogę znaleźć informacji na jego temat. Może ktoś budował taki domek i może się podzielić swoimi uwagami? Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LetkaK 05.07.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam,mnie też interesuje ten projekt. Czy wybudował Pan taki dom czy jednak zrezygnował?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LetkaK 08.07.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Wklejam linki do projektu Krzysztof http://img36.imageshack.us/i/hlg02krzysztof.pdf/http://img36.imageshack.us/i/hlg02krzysztofpoddasze2.pdf/ Domek spełnia wszystkie moje oczekiwania co do rozmieszczenia pomieszczeń ale jest trochę za duży (158 metrów pow. użytkowej) i ma niezbyt ustawny salon. Jedyną zmianą o jakiej myślę jest wejście do kuchni z wiatrołapu (likwidacja spiżarki), dzięki temu byłoby miejsce na szafę - garderobę. Proszę o opinie o tym projekcie bardziej doświadczonych forumowiczów. Jak rozmieścić sprzęty w salonie? Czy taki metraż kuchni to nie przesada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LetkaK 31.07.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Szkoda, że nikt nie odpowiada... Może ktoś podpowie czego brakuje w tym projekcie, co trzeba zmienić żeby był bardziej funkcjonalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbig10101 18.09.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Mnie się też podoba Projekt ten i podobne o ile wiem są dostępne.Informacje podane są w notce obrazka. Niestety nie mam informacji o stronie intrernetowej.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts