BK 11.12.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2004 Ja tak jak PRO - śmieszna składka coś ok 120 PLN rocznie ale jak będą okna i reszta to na całość - od kradzieży też, już nie w Allianz, bo mi mówili że nie mają, ale tanie to nie jest.ofertę od kradzieży ma Hestia i też Generali, warto sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubin23 11.12.2004 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2004 przy kredycie nawet jest to obowiązkowe ... i niestety drogie Cz. Jestem zaskoczony,ponieważ gdy brałem kredyt to nikt w banku nawet nie wspomniał o ubezpieczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek72 12.12.2004 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 Ja tez mam ubezpieczenie w Generali, ktore obejmuje m.in. kradziez. Oczywiscie byly pewne warunki, ktore musialem spelnic (zabezpieczenia) ale jakos mnie to nie dziwi bo trudno liczyc, ze ktos w ciemno ubezpieczy budowe i bedzie wyplacal odszkodowania za kazda kradziez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.12.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 ja miałam ubezpieczoną budowe tzn dom w budowie w Compensie... w stanie surowym zamknietym na sume 140 tys zł....roczna składka było cos 13o zł. standard plus od kradziezy i dewastacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts