AnkeNowa 23.09.2021 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2021 (edytowane) Witajcie, macie doświadczenia z płytkami/cegłami produkcji ? Będę wdzięczna za opinie. Edytowane 15 Czerwca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewopi 13.10.2021 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Może jakaś podpowiedź? Pytanie odnosi się do jakiegoś konkretnego produktu Robena czy ogólnie firmy Roben?Zrobiłem elewację z płytki klinkierowej i mur oporowy z z klinkieru. Co prawda nie Roben, a Feldhaus. Ale nie wiem dlaczego produkty Robena miałyby się jakoś wyróżniać na tle innych..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaLigawa 13.04.2022 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 (edytowane) Mam ogrodzenie z płytek od , chwalę sobie - dobrze się robiło, jst trwałe, dobrze ciągle wygląda, bezproblemowe użytkowanie (y) Edytowane 13 Kwietnia 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cegłamaster 02.06.2022 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2022 Roben i Feldhaus to różni producenci, ale ich cegły nie różnią się z punktu widzenia technicznego - można pod uwagę brać tylko cenę i wygląd (ostatnio niestety też dostępność). Radziłbym brać pod uwagę to, czy całość będzie z jednego wypału (nie z jednej dostawy, bo nie o to tu chodzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Kraska 14.06.2022 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2022 (edytowane) Mam ogrodzenie i częściowo elewację z klinkieru - mieli dobrą cenę, płytki są równe, dobrze się kładą i prezentują. Liczę, że będą też trwałe. Edytowane 15 Czerwca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadKonar 27.06.2022 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 Też się skłaniam ku takiemu rozwiązaniu, klinkier wydaje się OK!. Mogę mieć niezłą cenę, ciekawi mnie tylko trwałość, bo może i na elewację się skuszę..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts