Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

O Grupie Wrocławskiej

Recommended Posts

Ivo rozpoczeła ten dzień to ja w takim razie go zakończę :)

Tak sobie myslę, że właśnie dzięki grupom wielu forumowiczów, którzy sie już wybudowali nadal żyje w naszej społeczności .... to równiez jest bardzo ważna rola tego typu wątków....

lepiej późno niż wcale....

Nawet takiego "remontowca" jak ja, przyjeli do swojej rodziny, nie wzgardzili gościną w starej chałupie (a właściwie przed starą chałupą).

Fajnie jest być nie jedynym starochałupowiczem - nie Haadradae???

A spotkania, to i owszem...

Złaszcza te, na których nie wolno rozmawiać o budowie!!!!

No to ja też napiszę chociaż jestem więcej czytajaca niż pisząca.

Na forum trafiłam późno, miałam już kupioną działkę i projekt.Po kolejnej lekurze muratora trafiłam na adres internetowy i tak to sie zaczęło.Jednym tchem przeczytałm dzienniki budowy Ivonesci i Yemiołki i uwierzłam ze kurcze może to nasze porywanie się z motyką na słońce uda sie zrealizować.Zresztą prym w grupie wrocławskiej wiodą Yemiołka Ivonesca i BK.

Yemiołka -gdyby redakcja ogłosiła konkurs dla krasmówców to zwycięsto murowane.Dzieki jej optymizmowi patrząć na bagno wokół działki naprawde mozna zobaczyć Wenecję.

Ivonesca- świetny dziennik zagladam do niego przed każdym następnym etapem budowy i juz nie musze o nic pytac.

BK- wzorowa uczennica muratora.Promuje akcje cała Polska czyta

muratora swoim ekipom budowlanym.

Jedyną osobą z grupy wrocławskiej która znam osobiście jest mój sąsiad

Dobrzyk.Z reszta grupy mam nadzieje się zapoznać na najblizszym spotkaniu grupowym.

Hadraadae,

ja tam twojego nicka nie przekręcam :wink:

fajnie jest znaleźć na forum, przypadkowo, kolegów po fachu :wink:

Rzeczywiście, często zdarza mi się informować ekipę że to się robi tak, a tamto inaczej, bo w muratorze tak piszą, może ich to trochę irytuje ... Szef ekipy nawet kupił i przeczytał jakiś numer muratora :p Akcja - cała Polska czyta ... hmm.. myślę że można by o tym pomyśleć ... Redakcjo? :lol: