Program93 25.09.2021 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Czy na dobrze związane płytki mogę położyć system kamiennego dywanu firmy HARD ?Mam już rok położone takie żywice na 100m2 i do dziś wszystko jest dobrze ,ale położone na goły beton i potem grunt hydroizolacja żywice itd.Mam taras nad pomieszczeniem użytkowym gdzie 8 lat temu została zrobiona nowa wylewka hydroizolacja i na to płytki klinkierowe wypalane , do dziś nic nie odpada nie jest głuche ,ale z racji prac i pozostałych balkonów chcę tutaj dać kamienny dywan i ponawiam pytanie czy taki system na płytki może byc?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 25.09.2021 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Musisz wziąć pod uwagę że kamienny dywan to aplikacja drenażowa - woda spływa pod kamieniem więc musi być bardzo dobra hydroizolacja - polecam ( Winkler One) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Program93 26.09.2021 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 (edytowane) Tak była stosowana dwukrotnie hydroizolacja systemowa firmy Hard-Plast 1K PS. ta izolacja podana przez ciebie sprawdzi się na kostkę brukową w garażu ?Bo chciałem tam dać żywice z kruszywem kwarcowym ,ale mi odradzano na forum , a może taka zwykła hydroizolacja starczy do czyszczenia podłogi po pojeździe ? Edytowane 26 Września 2021 przez Program93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 04.10.2021 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 To się nie uda (kosmiczny pomysł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Program93 05.10.2021 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2021 W garażu był wylany beton i na cemencie położona kostka , w takim wypadku nadal to słaby pomysł zagruntować i wylać na nią hydroiolacje , czy inna żywice , żeby dało się tak utrzymać porządek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts