Program93 26.09.2021 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Witam,czy ktoś z was ma się podzielić zdjęciami bądź technikami zamocowania pasa okapowego w balkonie bądź pasa nadrynnowego beż użycia farmerów ?Chodzi o narożnik zewnętrzny bądź wewnętrzny , chciałem pokazać dekarzowi ,że się da i w jaki sposób ma to wykonać , a na internecie póki co nic nie widzę .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bracki88 26.09.2021 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Witam, czy ktoś z was ma się podzielić zdjęciami bądź technikami zamocowania pasa okapowego w balkonie bądź pasa nadrynnowego beż użycia farmerów ? Chodzi o narożnik zewnętrzny bądź wewnętrzny , chciałem pokazać dekarzowi ,że się da i w jaki sposób ma to wykonać , a na internecie póki co nic nie widzę . Pozdrawiam. Skoro nie ma w Internecie to chyba się nie da :lol2::lol2::lol2: Pokaż zdjęcia jak zrobił to dekarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Program93 26.09.2021 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Chodziło , ze na dzisiejsze możliwości znalezienie grafiki jest dostępne w internecie nie mam dostępu do ksiąg „poradnik dekarza” czy tez zdjęć z realizacji na żywo .Narazie nic nie zrobił , bo czekam na pomysł … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts