dawiddur 27.09.2021 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Ktoś ma u siebie?CW, które planowałem pierwotnie cenią się u mnie 48-50zł/m2, gipsowo wapienne - rzekomo łączące zalety CW i gipsowych - mam za 41zł/m2. Internet nie wiele mówi o tych tynkach. Chętnie dowiem się czegoś więcej o użytkowników domów z takimi tynkami.Ktoś, coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiddur 01.10.2021 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2021 Nikt się nie odezwał. Faktycznie tak niewiele osób wykonuje takie tynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 01.10.2021 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2021 Na tyle mało, że do mojej siostry przyjechał przedstawiciel Knaufa na budowę żeby zobaczyć "jak wyszło" w warunkach bojowych;) Pytałem o te tynki w łódzkim i panowie twierdza, że takich nie ma i coś kręcę. Jeśli chodzi o sam tynk to jeśli ktoś chce mieć to tylko i wyłącznie gładź, ja bym je pomalował i byłoby spoko.Tynki były robione chyba w lipcu więc do tej pory ładnie wyschły i nic się nie dzieje. U mnie CW 37 z gąbkowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts