gorog85 29.09.2021 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2021 Panowie, proszę o pomoc! Kolejny sezon myszy pchają się na strych. Co roku próbuję temu zaradzić i wszystko na nic. Wykonawca partacz nie dał mi listwy cokołowej. Uszczelniam każdą szparke wokół opaski z kostki brukowej, ale te małe mendy i tak gdzieś znajdują drogę. Jestem bliski szaleństwa, bo drapią mi tuż nad głową. Co robić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 30.09.2021 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2021 A skąd wiesz, że dostają się do środka dziurami w elewacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 30.09.2021 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2021 Wiesz jak wygląda wrotycz czy aksamitka ( ta śmierdziuszka)? Zrób kilka bukietów i porozwieszaj na strychu poustawiaj w wazonach w części mieszkalnej. Albo zaufaj elektronice . Jak psa nie masz też pomoże twój brzęczyk ultradźwiękowy może słyszeć pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorog85 30.09.2021 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2021 Mnie chodzi o to, żeby im drogę zamknąć. Na miejscu mam trutki, łapki, itd. Wiem, że wchodzą od dołu, bo wchodzą zarówno do kuchni pod oknem (za wysoko osadzone) jak i na strych. Dom nowy, rekuperacja, więc okna zamknięte. W kuchni sobie poradzę, zdejmę parapet i siatkę założę. Ale tu się kończy pomysł. Jedyne, co mi na myśl przychodzi, to odkopać poniżej płytek na elewacji i wciskać listwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 30.09.2021 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2021 Skoro wiesz gdzie wchodzą to jaki problem prysnąć w te dziury/szpary piankę montażową i potem zaciągnąć te miejsca klejem do styropianu jaki daję się do wtapiania siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorog85 30.09.2021 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2021 Właśnie to zrobiłem w kuchni. Miałem rację, pod parapetem wyżarte i mysie bobki. Ale na strych ścieżki nie ma szans znaleźć. Tylko obwodowo listwę wciskać chyba zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts