Zaromek 04.10.2021 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Witam, ma pytanie czy są jacyś użytkownicy TURBODYMU ITP(bo różne nazwy ludzie stosują)?Mam kominek bez płaszcza(spale na stosie gościa który mi powiedział aby nie brał z płaszcze)Lubię palić w kominku(i nie przeszkadza mi kotłownia w salonie itp.)i szlak mnie trafia na myśl że ciepło idzie w komin itp.... i zastanawiam się nad TURBODYMEM. Jaki z tego "cuda" można osiągnąć temp wody? podłączał ktoś pod bufor z pompą ciepłą do podłogówki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 04.10.2021 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Witam, ma pytanie czy są jacyś użytkownicy TURBODYMU ITP(bo różne nazwy ludzie stosują)? Mam kominek bez płaszcza(spale na stosie gościa który mi powiedział aby nie brał z płaszcze) Lubię palić w kominku(i nie przeszkadza mi kotłownia w salonie itp.)i szlak mnie trafia na myśl że ciepło idzie w komin itp.... i zastanawiam się nad TURBODYMEM. Jaki z tego "cuda" można osiągnąć temp wody? podłączał ktoś pod bufor z pompą ciepłą do podłogówki??Zanim tym naładujesz bufor, będziesz mieć piekło w domu, czyli wyprodukujesz mnóstwo ciepłego powietrza....Turbodym działa, ale nigdy nie zastąpi dobrego płaszcza wodnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaromek 06.10.2021 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2021 aczkolwiek jest DUŻO TAŃSZY od nowego kominka z płaszczem. no ale np do 45 stopni bufor naładuje. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts