chrissipy 05.10.2021 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2021 Witam Was i proszę o radę. Mam bardzo stare i bardzo poniszczone pianino. U podstaw jest trochę spróchniałe, korniki zrobiły swoje i najgorsze-odchodzi laminat czy co to tam jest. Nie chcę go odrestaurować i na nim grać. Chcę go tylko doprowadzić do stanu by jakoś przyzwoicie wyglądało i by stały na nim kwiatki. Nie wiem jak się za to zabrać. Wiem tylko, że chce to zrobić szybko-nie mam czasu na bawienie się w renowacje. Jedyne co przychodzi do głowy zaszpachlować ubytki (także po okleinie") i pomalować wszystko za pomocą pistoletu pozbywając się przy tym niestety słojów na okleinie. Czy to będzie dobry sposób? Jaki produkty do szpachlowania i malowania polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 25.10.2021 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2021 Możesz też zerwać tą okleinę i przekleić nową, jaką chcesz. W popularnych marketach budowlanych jest dużo wzorów i są tanie, wystarczy to przykleić i delikatnie rozgrzać. Na pewno będzie to miało lepszy efekt niż po malowaniu natryskowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts