Pyrka96 07.10.2021 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Cześć, tak się zastanawiam, czy można i jeżeli tak odstemplować drewno na świeżo wylanej posadzce później pomalować jakąś specjalną farbą, w przypadku ogrzewania podłogowego wydaje się to być rozsądne kosztowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrka96 08.10.2021 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Może ktoś jednak wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 28.10.2021 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2021 To ani nie bedzie wyglądać, ani nie bedzie trwałe... Chyba że zdecydujesz się na żywice, zobacz sobie w sieci jakie wzory specjaliści są w stanie wykonać na podłogach czy blatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 28.10.2021 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2021 Można- ale trzeba mieć specjalne matryce używane do betonu stemplowanego.https://photos.app.goo.gl/pZ9P8SjQGXLihscA6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomi07 29.10.2021 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2021 Szczerze to nie mam pojęcia. Nigdzie się też nie spotkałem z takim rozwiązaniem. Ja wolę prawdziwe drewniane deski na podłogę u siebie w domu. Tyle jest wszystkiego teraz, że trochę mi z wyborem zeszło. Z tego wszystkiego to ta podłoga od Maharajah https://maharajahparquet.com/deski-podlogowe/merbau-golden-tea wydaje mi się najlepsza, tak wizualnie jak i jakościowo. Deski są impregnowane specjalnym olejem na bazie olejów roślinnych i wosków. Sama grubość to 15 mm, z czego użytkowa 7 mm. Podłoga na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrka96 31.10.2021 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 @jnow1 zawsze to jakieś rozwiązanie . @tomi07 dzięki, ale nie chcę prawdziwego drewna na podłodze, między innymi podłogówka, właściwości fizykochemiczne drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts