Agatta.W 08.10.2021 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Cześć, szukałam w historii, jednak niczego aktualnego nie znalazłam Interesuje mnie, co powinno znaleźć się w umowie na wykonanie instalacji fotowoltaicznej. Może ktoś ma wzór takiej umowy i mógłby mi podesłać. Byłoby super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 08.10.2021 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Wykonawca przedstawia swoją umowę i taką podpisuje.Zapomnij o tym, że to Ty mu dasz swoją umowę do podpisania.Na FM możesz skonsultować zapisy zawarte w umowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatta.W 11.10.2021 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2021 Wykonawca przedstawia swoją umowę i taką podpisuje. Zapomnij o tym, że to Ty mu dasz swoją umowę do podpisania. Na FM możesz skonsultować zapisy zawarte w umowie. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamel 02.02.2022 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Co ma być zapisane:Przede wszystkim termin realizacji inwestycji, cena końcowa , gwarancje itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.02.2022 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Ma być dokładnie opisany cały system: moduły, optymalizatory, falownik, kable, zabezpieczenia AC i DC, gwarancje.Ma być rysunek z lokalizacją modułów, opisany kąty pochylenia i azymuty, szacowana roczna produkcja, cena netto i brutto.Terminy płatności, terminy zgłoszenia instalacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts