pandzik 15.10.2021 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2021 Nie mam wiaty, ani garażu. To inaczej. Stojak w formie wiaty. Panele będą pokryciem. A zamontujesz na północy działki w kierunku południowy. Jak to wykorzystasz później to inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 15.10.2021 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2021 (edytowane) Panele wchodzą w ponad połowie na sąsiednią moją działkę.Od stronv wschodniej brak budynków, od południowo wschodniej są, jednak ze wzgledu na spadek terenu w zasadzie nie stanowia problemu.\Co do wiaty, nie mam gdzie.Od drogi nad wjazdem są drzewa po drugiej stronie i już teraz całkowicie zacieniają potencjalne miejsce.Znowu poniżej wjazdu i parkingu mam oczyszczalnię, studnię chłonną i raczej mocno bym musiał pokombinować by wcisnać te 10 modułów.Do tego w ziemi idzie sporo rur, więc ciężko.Gadałem z instalatorem od którego mam instalację, nie da rady mi załatwić 2 dodatkowych paneli na pokrycie strat w związku z zacienieniem lub obróceniem instalacji na południowy wschód. Edytowane 15 Października 2021 przez klaudiusz_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts