Macyy 11.10.2021 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2021 Witam wszystkichW momencie robienia wylewki anhydrytowej w planach na podłogę były panele winylowe, w związku z czym w łazienkach zostały wylany niższy poziom. Jak to w życiu bywa, plany się zmieniły i na podłogę trafiły panele o grubości 1 cm. W związku z czym różnica poziomu między gotowa podłoga w korytarzu, a podłoga (bez płytek)w łazience wynosi w tym momencie 2,3 cm. Może ktoś doradzić czym teraz podnieść poziom w łazience? Potrzebuje go podnieść o 6-7 mm. Co na anhydryt można wylać? W podłodze jest ogrzewanie podłogowe. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 11.10.2021 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2021 Jeśli na podłodze w łazience mają być płytki , to poziom o te kilka mm podnieś klejem do pytek . Tylko trzeba zrobić to etapami . Na początku podnosimy podłoże , . następnie przystępujemy do klejenia płytek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamikadze750 12.10.2021 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 Witam wszystkich W momencie robienia wylewki anhydrytowej w planach na podłogę były panele winylowe, w związku z czym w łazienkach zostały wylany niższy poziom. Jak to w życiu bywa, plany się zmieniły i na podłogę trafiły panele o grubości 1 cm. W związku z czym różnica poziomu między gotowa podłoga w korytarzu, a podłoga (bez płytek)w łazience wynosi w tym momencie 2,3 cm. Może ktoś doradzić czym teraz podnieść poziom w łazience? Potrzebuje go podnieść o 6-7 mm. Co na anhydryt można wylać? W podłodze jest ogrzewanie podłogowe. Dzięki za pomoc Witam ja mam podobny problem tylko mi brakuje 1cm do poziomu z HSem jak to się u was skończyło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macyy 15.10.2021 02:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2021 Zrobiłem cienką warstwę wylewki anhydrytowej atlas sam 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts