poziom 14.10.2021 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2021 Sprawdzony jest jak najbardziej, wiem bo sam mam i używam, chodzi o to aby właściciel urządzenia miał świadomość pewnych sytuacji które mogą wystąpić podczas użytkowania nawet jakby one miały się zdarzyć jeden raz na 10 lat. Oczywiście. To także ważne. Jednak na takie, naprawdę sporadyczne, sytuacje mam jeszcze kominek. Także myslę, że dam radę przetrwac te 2-3 dni w roku kiedy może zdarzyć sie większy mróz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poziom 21.10.2021 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2021 Dostałem kolejne wyceny. Mam w końcu większy wybór. 1) Hitachi yutaki s ...11 kW2) Toshiba Estia 8 kW Cenowo zbliżone. Obie tańsze od Panasonica.I bądź tu mądry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzabelFTN 29.10.2021 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2021 Mam taką pompę:https://forum.muratordom.pl/showthread.php?374375-Pompa-ciep%C5%82a-Atlantic-Extensa-AI-Duo-R32&p=8089789#post8089789 Może w czymś pomogę.Proszę pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 30.10.2021 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2021 "Jak zamontujesz grzejniki odpowiedniej mocy to ; -temperatura zasilania podłogówki i grzejników może być taka sama" Nie no-pewnie . Tylko koszt takiej operacji o ile większy? Do zmiany byłoby 5 grzejników... Ja się zastanawiałem nad grzejnikami do pompy w nowym domku ale patrząc na obecne ceny markowych grzejników, nawet zwykłych panelowych, inwestycja mnie przeraziła a do tego kolosy po 140cm czy 160cm w pokojach 10m2 - słaby widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts