Andy04 10.12.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Na wiosnę 2005 zaczynam budować dom według projektu "Archonu" - "Dom pod wiśnią" z garażem dwustanowiskowym. Budowa koło Szczecina - szukam solidnej ekipy, niedrogiej. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 11.12.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2004 Chyba nie dożyjesz ... Może w innym wcieleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 11.12.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2004 Na wiosnę 2995 zaczynam budować dom według projektu "Archonu" - "Dom pod wiśnią" z garażem dwustanowiskowym. Budowa koło Szczecina - szukam solidnej ekipy, niedrogiej. Będę wdzięczny za pomoc. mi sie tez wydaje ze ekipa tez nie doczeka sie budowy ,i projekty beda jakies takie nieziemskie w tym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 23.12.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Na wiosnę 2995 zaczynam budować dom .... Daj im zaliczkę już teraz. Na pewno się zgodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewawitekdomy 30.12.2004 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 JA tez szukam ekipy budowlanej , Warszawa 601-052-296 ,ekipa potrzebna na marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 03.01.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Ja również szukam ekipy budowlanej , budowa na Białołece. Byłabym wdzieczna za namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.01.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Firma ad-dach wykonuje pokrycia dachowe,w tym profesjonalne wykonie "wolego oka" !!! Jest firma z wieloletnia tradycja siegajaca trzeciego pokolenia!!!! Wielu zadowolonych klijentow potwierdza jakosc swiadczonych uslug!! Z powarzaniem Adam Miłoszewski http://www.ad-dach.pl GG 4790191 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 06.01.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Dla wszystkich zainteresowanych kimś kto zechce wykończyć wasze budynki i ewentualnie je docieplić - jest ktoś taki, kto nie jest drogi, nie pije i nie pali - a co za tym idzie robota pójdzie szybko (oczywiście z pomocnikami). Kontakt na PVPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
horsenet 06.01.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Znam w Szczecinie kilka hurtowni budowlanych, które załatwiają wszystko kompleksowo od materiału po wykonawców. Układ dobry, bo nie trzeba martwić się, jeśli na budowie zabraknie pięciu cegieł. Warto jednak kontrolować przepływ materiału, aby nie dać się zrobic w balona. Jak na razie mam dobre doświadczenia z firmą Pablo (Spiska 49 - koło weleckiej na Mierzynie). Tyle mogę polecićPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 06.01.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Szkoda, że każdy remont ( nie wspomne nawet o budowie) jest aż tak kosztowny. Zawsze wyjdzie coś w praniu, iż trzeba dokupić i wtedy nagle brakuje kasy na coś innego również potrzebnego. My z mężem wybieramy - jeżeli chodzi o fachowców - ludzi sprawdzonych, solidnych, dokładnych i uczciwych (nawet cenę można z nimi ponegocjować), jeżeli chodzi jednak o materiały potrzebne przy wykończeniu bądź remoncie, to cóż, nie zawsze jest to tak solidne jak mówią i nie każdy chce dac rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 06.01.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Ale głowa do góry - po co ja wprowadzam taki nostalgiczny nastrój. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts