Patrian1989 13.10.2021 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2021 (edytowane) Witam,dziwna przerwa się zrobiła u mnie na szczycie dachu,co o tym myślicie? taśma kalenicowa jest użyta,ale nie wystaje z pod gąsiorów,czy nie będzie dostawał się tędy deszcz lub śnieg?https://photos.app.goo.gl/zRFGx29RH1Vws7NM6 Mam nadzieję że działają zdjęcia? Edytowane 13 Października 2021 przez Patrian1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patrian1989 14.10.2021 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2021 Co może być przyczyną że tak wyszło? źle rozmierzone łaty czy gąsior za mały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bracki88 14.10.2021 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2021 Zastosować szerszą taśmę i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 16.10.2021 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2021 A kto powiedział że taśma kalenicowa ma wystawać spod gąsiorów? Taśma kalenicowa ma być doklejona do dachówki. Na podstawie tych zdjęć nie można stwierdzić, że tak nie jest. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 16.10.2021 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Witam,dziwna przerwa się zrobiła u mnie na szczycie dachu,co o tym myślicie? taśma kalenicowa jest użyta,ale nie wystaje z pod gąsiorów,czy nie będzie dostawał się tędy deszcz lub śnieg?https://photos.app.goo.gl/zRFGx29RH1Vws7NM6 Mam nadzieję że działają zdjęcia? Z fotek co widzę to masz zrobione poprawnie. Przydałoby się zrobić zdjęcia z bliska, samych gąsiorów wraz taśmą i od wewnątrz domu samą kalenicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts