xagn 14.10.2021 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2021 Witam, mamy na oku działkę. Działka ma wszystkie media przy drodze (gaz, prąd, światłowód, woda i chyba nawet kanalizacja). Pytanie mam odnośnie skrzynek gazu i prądu. Mogę się mylić, stąd moje pytanie: Czy jeśli skrzynki zrobimy przy płocie (na wysokości słupa energetycznego po prawej stronie), a reszta będzie pociągnięta przewodem i rurą gazową do budynku to wyjdzie taniej, niż umieszczanie skrzynek bliżej domu? Jak widać działka nie jest w standardowym kształcie. Mąż też się obawia, że jak postawimy tam skrzynki to nie będzie miejsca na wjazd... Widząc inne skrzynki przy działkach nie wydaje mi się żeby zajmowały aż tyle miejsca (max 1m?), żeby później był problem z wjechaniem. Link do zdjęcia (nie mogę dodać zdjęcia do wątku) https://we.tl/t-S6F9I4yvBe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 14.10.2021 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2021 Skrzynki przyłączy prądu czy gazu robi się w granicy lub przed od frontu działki.Wiec nie masz większego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts