czarny2008 16.10.2021 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Witam, na mojej budowie przyszedł moment w którym zacząłem sam się bawić. Konkretnie chodzi mi o ocieplenie wełna lukarny jak ja mam zrobić tu szczeline wentylacyjna ? Cześć lukarny znajduje się nad pokojem ( poddasze uzytkowe ) i tu nie ma skąd wiać ( z podbitki ) ewentualnie po bokach delikatnie .... czy może to nie przeszkadza i normalnie sąd welne i tym kawałkiem się nie martwić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pauliq 22.10.2021 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2021 Zastanawiam się nad tym samym. Nadchodzi u mnie ten sam moment. Ściany lukarny mogę sobie odpuścić gdyż są ocieplone od zewnątrz lecz dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 23.11.2021 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 ja bym tu widział rozwiązanie dla garnków wentylacyjnych vent'x firmy icopal . Poleciłbym Wam kontakt z ta firmą która dobierze odpowiednią ich ilosć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts