bartolomeooo 17.10.2021 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2021 (edytowane) Witam, stoję na ostatniej prostej przed wyborem okien. Po wszystkich ofertach postanowiłem wybrać okna firmy Vetrex. Po wielu przeczytanych postach na forach itd., wiem, że "takie będę miał okna, jak je zamontują". Wszelkie współczynniki itd. są porównywalne. Generalnie to nic nie wiem, nie znam się, współczynniki na ofercie znaczą tyle co nic, wszystkie te dane zresztą, jak to niby zbadać... wybieram więc trochę po opiniach innych.. Po czytaniu tych różnych tematów WYDAJE MI SIĘ, że Vetrex przynajmniej uchodzi za dobrą markę. U mnie okna LUM'UP i zamiast hst VETREX SLIDE 70 ma być aluminiowe - tańsze od PCV o ponad tysiak. Czy ktoś w ostatnim czasie kupował okna tej firmy? Jakieś opinie za lub przeciw? Edit: Czy macie jakieś rady odnośnie zamawiania okien? Na coś uważać? Podczas montażu odklejać jakieś te folie ochronne, chodzić z latarką i wszystkie okna dokładnie sprawdzać czy nie ma jakiś rys, ubytków, itd.? Edytowane 17 Października 2021 przez bartolomeooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts