rafcio1 27.08.2002 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 Wlasnie skonczylem stan surowy otwarty, mam polozona blachodachowke. Zastanawiam sie co mam robic teraz? Jaka jest prawidlowa kolejnosc? Chce wylac najpierw na parterze chudziaka, a potem instalacje elektryczne i tynki. Natomiast w grudniu/styczniu zalozyc okna i instalacje grzewcza, wodna i gazowa.Czy to jest prawidlowa kolejnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 27.08.2002 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 Izolacja podłogi na gruncierozprowadzenie wod-kan i c.o.wylewkaścianki działowe i elektryka wewntynk wewnokna i drzwi wejścioweitd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bary 28.08.2002 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 To ścianki działowe stawia się na wylewkach? Myślałem, że na 10 cm warstwie chudziaka.Pzdr,B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 28.08.2002 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 Jeżeli z płyt G-K to na wylewkach, jesli murowane to na chudziaku choć - chyba - na wylewkach to też nie błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts