Budrys777 20.10.2021 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2021 Witam. Kupiłem baterię kuchenną z trzema wejściami oznaczonymi A B C. Czy można ją podpiąć jak mam tylko dwa punkty w ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 25.10.2021 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2021 WitamOznaczenia dla tych baterii są zmienne i trudno jest napisać coś więcej nie widząc .ABC dla jednych baterii to trójdrożna czyli posiada wodę zimną , ciepłą i po urządzenia np filtrze wody.ABC dla baterii przystosowanych do bezciśnieniowego podgrzewacza wody pod umywalkowego - zlewozmywakowego. W pierwszym typie - nie ma problemu podłączyć pod dwa wyjścia - jedno pozostanie bez wody tzn - dodatkowy zawór w baterii będzie "suchy"W drugim przypadku również przy czym dwa wężyki należy złączyć ze sobą tworząc jedno wejście i pod nie podłączyć wodę ciepłą!!!!! a pod samodzielne wodę zimną. W innym przypadku zawór mieszający nie będzie działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budrys777 31.01.2022 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 Przysłali mi złą baterię. Po zgłoszeniu wysłali z dwoma otworami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts