satina 22.12.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 A ja jeszce dodam, że nie trzeba podczas budowy szczotką szorować, czyścić ząbków w klockach bo do zalewania betonu stosuje się takie korytka przez które wlewa się beton.Ja mieszkam już 6 lat w domu z termomuru, chwalę sobie ten system. Z wieszaniem ciężkich np. szafek kuchennych firma która montowała kuchnię nie miała żadnego kłopotu, natomiast ja jestem zadowolona z tego że gdy chcę powiesić na ścianie jakiś lekki przedmiot np. obraz itp to nie muszę wiercić wiertarką lecz wbijam odpowiedniego gwoździa i po kłopocie. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaruś 22.12.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Czy ktoś może ma zdjęcia z budowy systemem bloczków styropianowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinek21 23.12.2004 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Czy ktoś może ma zdjęcia z budowy systemem bloczków styropianowych? Mam zdjęcia z budowy, ale musiałbym pobawić się ze skanerem, ale dopiero po świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaruś 23.12.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Mam zdjęcia z budowy, ale musiałbym pobawić się ze skanerem, ale dopiero po świętach. Byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts