Kaziu525 21.10.2021 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2021 Witam serdecznie, otrzymałem dziś warunki zabudowy i w punkcie siódmym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaziu525 21.10.2021 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2021 InformacjaDziałka objęta wnioskiem wymaga uzyskania decyzji starosty na wyłączenie gruntu z produkcji rolnej.Rozumem że chodzi o odrolnienie dodam że działka to klasa III.i moje pytanie ile to trwa ile kosztuje i czy są z tym problemy.Przepraszam że w dwóch wiadomościach ale nie potrafiłem wyedytowac tego. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XJ6 21.10.2021 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2021 Klasa I-III jest wyłącza z produkcji zdaje się przez ministra rolnictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaziu525 21.10.2021 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2021 Czyli na tej działce nie ma możliwości zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts