rustin 23.10.2021 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2021 Czy ktoś próbował kiedyś pomalować farbą akrylowa styropian i łączenia uszczelnić akrylem z tuby ? Czy reaguje że styropianem? Może ktoś ma zdjecia ? W pomieszczeniu gospodarczym pod pokojem przykleiłem styropian, nie chce próbować zaciągać go klejem i siatka bo nigdy tego nie robiłem a jest tego raptem 10m2 to nikt nie przyjdzie . Pomyślałem aby to zamalować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 25.10.2021 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2021 Farbą akrylową możesz bez problemu sobie pomalować ten styropian, nic się nie stanie. A co do akrylu, nie mam pewności czy się nie ściągnie i nie odpadnie, nigdy nie próbowałem takiego czegoś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 25.10.2021 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2021 A styropian malowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts