Kasia385 11.12.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2004 W moich doniczkowych kwiatach w domu i w pracy dzieje się coś dziwnego. Ziemia wygląda jakby coś utoczyło z niej malutkie ( 1-2 mm) wałeczki. Jest cała taka w wielu doniczkach, pływa po powierzchni wody kiedy podlewam. Kwiatki wyglądają coraz gorzej Nie wiecie może co to???????? Coś tam musi żyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 23.12.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Witaj Kasiu ! Może to są mini kreciki ? Nie gniewaj się to tylko żart ! Nie jestem specjalistą w tej dziedzinie. Myślę, że to jakieś żyjątka, które możesz załatwić chemią. Zapytaj w sklepie ogrodniczym. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia385 23.12.2004 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Nareszcie ktoś się odezwał, widzę, że śledziłeś mój bój z kercikami Wyprzedziłam twoją radę i potraktowałam draństwo chemią - czekam na efekty i absolutnie się nie gniewam! Przy okazji - Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt - dla Ciebie i wszystkich tutaj zaglądających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 24.12.2004 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Nareszcie ktoś się odezwał, widzę, że śledziłeś mój bój z kercikami Wyprzedziłam twoją radę i potraktowałam draństwo chemią - czekam na efekty i absolutnie się nie gniewam! Przy okazji - Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt - dla Ciebie i wszystkich tutaj zaglądających Dziękuję Kasiu ! Ja również życzę Ci wszystkiego najlepszego, spędzenia w rodzinnym gronie zdrowych, pogodnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego 2005 Roku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts