Ksosik 24.10.2021 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2021 (edytowane) Dzień dobry, mam pytanie, bo dziś zauważałem wyciek z przepływowego podgrzewacza wody. kompletnie się na tym nie znam i uważam, że sukcesem moim jest w ogóle rozkręcenie tego ustrojstwa. woda leci z tego miejsca zaznaczonego na zdjęciu, nie wiem jak to się nazywa, na stronie producenta oczywiście informacji brak. Pytanie do znawców tematu, co to się zepsuło i czy da radę wymienić tylko jakiś moduł czy trzeba kupować cały podgrzewacz? Pozdrawiamps. woda na razie nie leci litrami, ale sobie kapie co jakiś czas... Ok, zaraz mnie szlag trafi...jak wstawić zdjęcie? Bo z pozycji dodaj zdjęcie nie działa... Edytowane 24 Października 2021 przez Ksosik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
exetterenak 25.10.2021 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2021 Dodaj zdjęcia przez jakiś serwis zewnętrzny bo się forum zepsuło z dodawaniem obrazów. Ja używam np https://naforum.zapodaj.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts