ZuzannaN 26.10.2021 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2021 Cześć Forumowicze, stałam się właścicielką upragnionego segmentu. Na wiosnę rozpoczynam remont. Na pewno będzie instalowany kominek. Nie wyobrażam sobie jego braku:-) Tym razem chyba już z płaszczem wodnym. Moje rozterki dotyczą tego na jakie paliwo ma być ten kominek. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymonlewandowski198 26.10.2021 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2021 Witaj wg mnie tylko kominek gazowy czysty wydajny oraz dobrze uzupełniający główny system grzewczy korzystam na działce od 1 roku jest to dobre rozwiazanie jedyny wymóg - gaz na działce lub pobliżu - niby można postawić małą butlę ale gaz z sieci to jednak brak tej butli mimo to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donvitobandito 26.10.2021 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2021 Witaj wg mnie tylko kominek gazowy czysty wydajny oraz dobrze uzupełniający główny system grzewczy korzystam na działce od 1 roku jest to dobre rozwiazanie jedyny wymóg - gaz na działce lub pobliżu - niby można postawić małą butlę ale gaz z sieci to jednak brak tej butli mimo to . Najgorsze z możliwych rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiuWiśniewski 28.10.2021 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2021 Najgorsze z możliwych rozwiązań. Dlaczego? Wydaje się to dobre rozwiązanie. Oczywiście jeżeli jest ładny produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus01 28.10.2021 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2021 czesc, osobiście nie pchałbym się w płaszcz wodny w dzisiejszych czasach.Rozważ kominek lub piec akumulacyjny. Wybór spory. Kafle, płyty akumulacyjne itp.Grzejesz dom a nie atmosfere.powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom324 08.12.2021 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2021 Moje rozterki dotyczą tego na jakie paliwo ma być ten kominek. Ktoś coś? Do czego ma służyć "ten kominek", jaki opał jest łatwo dostępny (składowanie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts