Paweł_czwa 12.12.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 hejka szukam jakichś przykładów ogrodzeń najbardziej interesuje mnie z poziomo ułożonymi dechami (nieobrzynanymi) jakieś zdjęcia, przykłady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 23.12.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Poszukaj w sieci - ogrodzenia. Znadziesz od groma linków, np. http://www.drewbet.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.12.2004 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Widziałam swego czasu kwartalnik "Ogrodzenia", niestety mimo upływu kolejnego kwartału nie mogę dostać numeru, czy ktoś się może zetknął z tym czasopismem, albo może odstąpić egzemplarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin976 27.01.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Warto szukać dalej kwartalnika. Ja kupiłem kiedyś czasopismo dotyczące ogrodzeń i jest tam pokazany przykład płotu składającego się z dech poziomych z oflisem. W tym roku przymierzam się do kupna materiału pod tego typu ogrodzenie. Następnie materiał trafi pod wiatę do przesnęcia i od następnego roku sukcesywnie wymieniać siatkę na dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 27.01.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Widziałam swego czasu kwartalnik "Ogrodzenia", niestety mimo upływu kolejnego kwartału nie mogę dostać numeru, czy ktoś się może zetknął z tym czasopismem, albo może odstąpić egzemplarz? To jest chyba wydawnictwo muratora i pewno można poprosic wydawnictwo i przesłanie ( za opłata oczywiscie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts