grzeszek 14.12.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Ja uważam że warto poszukać jakiegoś 2 - 3 latka. Za 40K coś fajnego się znajdzie. A jak używany to najlepiej sprowadzany (przeglądy, serwis a nie roboty domorosłych mechaników). Osobiście przywiązany jestem do niemieckiej stajni (wszystko z koncernu VW/Audi dobrze się spisuje). Ostatni jeżdżę Seatem Toledo. Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 14.12.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Picanto kia-jeździłem tym na Krecie, z wypożyczalni. Całkiem nieźle, mało paliła i w miarę przyzwoicie się rozpędzała, tylko bagażnik malutki no i niedawno crash test widziałem 3* na 5 . Może lepszy byłby Hyundai Getz, tylko nie z najsłabszym silnikiem, też test kreteński. Ten to po prostu jechać nie chciał pod górę Myślałem, że będę wysiadał i pchał. Jak maluch. Ale mocniejszy może być ok, no i jeszcze accent zostaje. Chyba ok. Pozdrawiam a , tylko ten hundai palił więcej , niż kia, a silniki takiesame były Hej chłopie! Wypożyczenie na Krecie takiego maleństwa to samobójstwo.Ja zawsze biorę Vitarę,Samuraja czy coś innego z w miarę mocnym silnikiem.Przydaje to się zwłaszcza jak wjeżdżam w środek wyspy,w góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeszek 14.12.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 pattaya: Ja na Krecie miałem seicento z silnikiem 1,1. Świetnie sobie radził nawet z klimą. No ale to nie jest samochód dla 4 osób . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 14.12.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 polonez full wypas z sprzetem audio i nawigacja dvd i kinem w tey cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.12.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 polonez full wypas z sprzetem audio i nawigacja dvd i kinem w tey cenie a kto zarobi na paliwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 16.12.2004 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 pattaya: Ja na Krecie miałem seicento z silnikiem 1,1. Świetnie sobie radził nawet z klimą. No ale to nie jest samochód dla 4 osób A zjeżdżałeś z głównych dróg?Zwłaszcza na stare,gruntowe dróżki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeszek 17.12.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Starałem się nie (ubezpieczenie OPON nie obejmowało dróg gruntowych). Ale myślę, że nic bardziej stromego i krętego jak droga z Agios do Lerapetry (przez góry a nie objazdem) nie powinno się zdarzyć na drogach gruntowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeszek 17.12.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 A wracając do opon, to dziwna sprawa z tym oddzielnym ubezpieczeniem Nam się nie przydało, ale znajomi z tego samego hotelu nie wykupili, no i mieli pecha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.12.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Ale myślę, że nic bardziej stromego i krętego jak droga z Agios do Lerapetry (przez góry a nie objazdem) nie powinno się zdarzyć na drogach gruntowych. Też tak myślałem.Błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jfilemonowicz 20.12.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 a może coś klasycznego? http://www.w114-115.org.pl/forum/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio 25.12.2004 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2004 W przedziale cenowym do 40 tyś. zł. jako samochodzik rodzinny polecam uzywanego mini-vana tj. oszczędnego turbodiesla Citroena Xare Picasso. REWELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 27.12.2004 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Super autko, ale trzeba się nieźle nagimnastykować żeby w takiej cenie kupić kiedyś szukaliśmy to ciężko było coś fajnego znaleźć, ale upatrzyliśmy sobie Fiata Multiplę - wiem, wiem, brzydactwo, ale jakie cudne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 29.12.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 Gdybym chciała NOWY i dla 4 OSÓB, to zupełnie poważnie zastanowiłabym się nad Dacią Logan... Samochód produkowany pod kontrolą Renault, wykonany dosyć tanio, no ale cena bliska 30 k PLN z czegoś musi wynikać. Z tyłu miejsca baaaardzo dużo, dla dzieciaków jak znalazł. Wg danych technicznych spalanie rozsądne. Tylko ten znaczek Dacia mógłby być słabiej wyeksponowany Ale ogólna ocena wg mnie bardzo pozytywna!!! Natomiast znając obecną sytuację na rynku aut używanych (nadpodaż) spróbowałabym znaleźć 2-3 latka, z polskiego salonu, I właściciel, przebieg do 60 tys.km, bezwypadkowy, serwisowany! Rozsądna cena w połączeniu, bo największe straty na wartości te auta mają już za sobą, a nowe auto jednak traci dużo Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 31.12.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Skoda Fabia kombi - podoba mi sie ... Mam coś takiego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 01.01.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 litości, auta typu Yaris, Ford Ka, Panda i pokrewne nie są autami rodzinnymi !!!!!!!!!!!!!!!! Autami małymi rodzinnymi, a nowymi w cenie około 40k zł z segmentu rodzinne są Chevrolet Aveo - mało jeszcze kto ma, jakość Lanosa, czyli przyzwoicie Fiat Albea (Siena) - dobre zawieszenie !, gorzej wnętrze Dacia Logan - dobra cena, stare, ale sprawdzone silniki Renault Kia Rio - ergonomiczne Fabia - wszystko na średnim poziomie LANOS - gorzej o nim piszą niż jest w rzeczywistości, w praktyce to przyzwoite autko Hyundai Accent - i to jest mój faworyt w cenie około 40k zł, wszystko ma w normie Jest wiele mitów na temat ich awaryjności - ale w Stanach np. koreańczyki są dość popularne Za 40 tys możesz mieć fajne wypasione auto z pełną elektryką, elektroniką, bajerami. potwierdzam w USA są popularne i chwalone i u nas za pare lat będą chwalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.01.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Mnie się podoba Kia Carnival - w takim aucie spokojnie zmieści się rodzina 4 osobowa, z teściową i bagażami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p_wojtek 02.01.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 NAJLEPSZY JEST FIAT PUNTO II. SAM TAKIEGO POSIADAM (LPG) JUŻ OD ROKU A PRZEJECHAŁEM PONAT 60 000KM I NIE NARZEKAM. JEST OK POLECAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ol_inka 24.04.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Doradźcie mi też Zastanawiamy sie z mężem nad kupnem od znajomego autka vw Jetta z 90r. Odstrasza nas troszke cena bo wstępnie powiedział 8tyś.TO dużo czy do przyjęcia? Podobno auto jest "wypieszczone" i w stanie idealnym - od pierwszego właściciela. Znajomy sprowadził je w tamtym roku z niemiec, a chce sprzedać bo ma trudną sytuacje finansową Sprawa jest troszke pilna bo mąż powiedział, że jutro da mu odpowiedź. Będe wdzięczna za wszelkie uwagi i opinnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ol_inka 24.04.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Dodam że ta Jetta ma 95 tys km przebiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.04.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Olinka, cena dobra, ale nie werzę, że 15 letnie auto ma tak mały przebieg. Trochę ponad 6000 rocznie to jazda tylko w niedzielę do koscioła. Warto przed kupnem pojechać do autoryzowanej stacji VW by go wszechstronnie sprawdzono. Lepej stracić kilkaset zł nż kilka tysęcy. Ale gdyby przebieg był faktycznie tak niski, co jest jednak możlwe, a blachy nieskorodowane !!!!! (w warsztacie będą wiedzieli o które miejsca chodzi) to warto. Ja jestem fanem tego co produkuje koncern VW węc do mojej rekomendacji podchodź ostrożnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts