Kominki Piotr Batura 31.10.2021 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 Link poniżej, może komuś uratować tyłek, albo chociaż pobudzić wyobraźnię. Piszcie, pytajcie, jak nie macie pewności.... http://blog.kominki-batura.pl/montaz-komina-i-piecyka-w-domu-z-drewna/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 21.11.2021 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Jest jeszcze jeden temat związany z drewnem i "drużyną" oszołomów...Uważajcie na ładne kominy obite blachą! To często śmiertelna pułapka! http://blog.kominki-batura.pl/nowa-moda/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.07.2022 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2022 Ciekawa propozycja z naszego kanału murator.tv - japoński piecyk gazowy CORONA RX-24.85. Jak mówi użytkownik tego przenośnego kominka mocy 2,4 kW: Grzeje jak szatan. Prawdziwy samuraj.... Zapraszamy do oglądania. Historia dzieje się w pewnej uratowanej chałupie, której właściciele mieli problem, czym szybko ogrzać dom letni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiabak1234 13.08.2022 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2022 Ciekawe rozwiązanie. Mnie marzy się domek w środku lasu, z kominkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 13.03.2023 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2023 Ciekawe rozwiązanie. Mnie marzy się domek w środku lasu, z kominkiem.No tak....blisko po drewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 13.03.2023 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2023 No tak....blisko po drewno... Dokładnie tak mam . Mieszkam w lesie , ogrzewam dom drewnem . Las to dla mnie taka swoista pompa ciepła ,\:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 14.03.2023 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 Dokładnie tak mam . Mieszkam w lesie , ogrzewam dom drewnem . Las to dla mnie taka swoista pompa ciepła ,\:D:DAle to Twój las oczywiście?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 14.03.2023 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 Ale to Twój las oczywiście?! Mojego niestety tylko 5 arów a reszta państwowa . Państwowa czyli też trochę moja , przecież pantwo to my wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts