vztxpl 01.11.2021 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2021 Witam,Niestety jestem bocianem, kompletnie nie znam się na budowlance, nie mój dział. Chciałbym uzyskać kilka informacji na temat pierwszych kroków, które trzeba byłoby poczynić, aby ruszyć z budową domu. Do rzeczy. Mamy z żoną możliwość otrzymania działki, ale problem jest taki, że do kawałka tego pola nie ma dojazdu oraz nie ma żadnych przyłączy. Odległość głównej drogi, kanalizacji, itp. to około 150metrow. Chcielibyśmy wykonać kosztorys, który w miarę jasno określiłby czy jest sens brnąć w ten skrawek ziemi i budować tam dom. Czy jest ktoś mi wstanie jasno napisać jakie powinniśmy wziąć składowe do takiego kosztorysu? Chodzi nam tylko o kroki, które trzeba wykonać aby można bylo swobnie za jakiś czas zacząć budowę domu.Dziękuję za pomoc.Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adiš1719517701 02.11.2021 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Wystapic o warunki techniczne do wodociagow lub sprawdzic w mpzp mozliwosc wykonania studni glebinowej oraz przydomowej oczyszczalni sciekow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts