leszek 2004 12.12.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 Zauwazyłem ze w styropianie z którego jest zrobiona elewacja mojego domu jest otwór który zrobiły sobie myszy.Pomimo ze spód jest zabezpieczony listwą startową znalazły sobie miejsce zeby sie tam wgryżć.Proszę jeśli ktoś miał taki problem niech napisze jak sobie z tym poradził zanim zniszczą mi całą elewację .!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 12.12.2004 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 Ogień? odpada, to może mieczem Może się zaczaić z dwururką Mociumpanie? Czy to jest ocieplenie muru, czy fundamentu? Widziałem w sklepie takie łapki z rurki kanalizacyjnej fi 50 z klapkami z obu stron(wejść wejdzie, ale nie wyjdzie), przecież kiedyś muszą wyjść, bo styropianu to one nie jedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek 2004 13.12.2004 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Widzę stary ze z klasyką jesteś za pan brat,ale dla mnie to jest całkiem poważny problem.Zagnieżdziły się w ociepleniu muru,gdzie dostały się pod oknem w garażu(nie załozony parapet,okno tylko obstawione na pianie).Z tą rurką to może i dobry pomysł jeśli ktoś ma inny to proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.12.2004 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 dobra ... to może gaz łazawiacy ... i jeszcze jedna rada Leszku popros o przeniesienie tego pytania moderatora do "wymiana doswiaczeń" bo zanim napisza w Muratorze ... wiesz co sie z Popielem stało pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 14.12.2004 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Śledziem go śledziem! Ptaki podobno strasznie nie lubią zapachu śledzi to może i myszy? Czy ktoś ma doświadczenie z taką bronią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.12.2004 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Patos Tobie to już wszystko sie pokićkało, śledzie to były do kretów i na dokładkę chcieli wód..... im dać żeby uciekły... Trzeba trutki rozrzucić, kota kupić łownego z miast Łodzi, pozalepiać dziury twardą zaprawą i kontrolować czy nowych nie ma... ..obawiam się że dobrej metody nie ma Ale nie upadaj na duchu, za chwilę ktoś coś nowego wymyśli Pozdro J Ten kot będzie chyba najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 14.12.2004 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Patos Tobie to już wszystko sie pokićkało, śledzie to były do kretów i na dokładkę chcieli wód..... im dać żeby uciekły... Trzeba trutki rozrzucić, kota kupić łownego z miast Łodzi, pozalepiać dziury twardą zaprawą i kontrolować czy nowych nie ma... ..obawiam się że dobrej metody nie ma Ale nie upadaj na duchu, za chwilę ktoś coś nowego wymyśli Pozdro J Ten kot będzie chyba najlepszy Nic mi się nie pokićkało podobno szpaki nie znoszą zapachu śledzi a wątek ten był poruszany przy temacie ochrony czereśni jako skuteczny. PS A niby elita Jak napiszę tyle postów to może mi się pokićka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.12.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 .. to znaczy, że mysz to ptak Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 15.12.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 .. to znaczy, że mysz to ptak Pozdro J Bo to MYSZołów był!!!!! http://www.czaplon.most.org.pl/galeria/karetta/myszolow/myszak1.jpg A tak swoja drogą to jestem ciekawy jak poprzez grubą aluminiową listwę startową myszy zdołały się przegryżć? Czy Dom jest otynkowny czy jedynie ocieplony styropianem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 15.12.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Wowka Jak byś czytał uważnie to byś wiedział którędy się dostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 15.12.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Swoją drogą to zobaczcie ptak od śledia ucieka, a człowiek go zje i jeszcze gorzałą popije, ciekawe co by świnia zrobiła czy by go zjadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.12.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Wowka ... no chyba, że myszołów !PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.12.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Przede wszystkim... ...nie dokarmiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 16.12.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Swoją drogą to zobaczcie ptak od śledia ucieka, a człowiek go zje i jeszcze gorzałą popije, ciekawe co by świnia zrobiła czy by go zjadła? Ja nie ptak ale jak poczuję śledzia to też uciekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 09.04.2005 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Są dymiące "świece" do wypędzania kretów. Odpalić to w rurze metalowej,a wpuścić w elewację (dziurę) sam dym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts