just.cz 02.11.2021 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Witam,Potrzebuję zmienić drzwi w lazience lewych na prawe. Chciałam to zrobić za pomocą stalowych nitonakretek w które wkręcony by byl zawias. Czy ktoś już próbował tak robić? Wiecie czy to się utrzyma, lub na co zwrócić uwagę by nie zniszczyć framug i nie musieć ich wyburzać? Mam stalowa framugę (grubość blachy 1.5mm), myślałam żeby zrobić 3 zawiasy wkręcane (M10) i użyć pasujące nitonakretki stalowe M10. Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.11.2021 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 O ile część "ościeżnicowa" brzmi sensownie (zakładam że i otwory pod zamek wytniesz) to co ze skrzydłem?Jeśli nowe, to ok... ale ja i tak bym poszedł w nową futrynę, od biedy ościeżnicę nakładkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts