Maciazz 03.11.2021 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Witam, instalacja 5kWp Która z opcji będzie najlepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 03.11.2021 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Południe i 35* kąt nachylenia dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niedowiarek 03.11.2021 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Witam, instalacja 5kWp Która z opcji będzie najlepsza? Jeżeli pomieszkujesz przez całą dobę - 4, jeżeli zawsze pracujesz od rana poza domem i wracasz po południu - 1, jeżeli chcesz mieć darmowe śniegołapy z paneli - 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciazz 04.11.2021 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 Hej, dzieki za odpowiedz. Obecnie pracuje z domu ale jak dlugo to potrwa nie wiem, raczej nie 5-10 lat Boje sie opcji 4 ze wzgledu na dom obok i cien ktory rzuca, szczegolnie w okresie jesiennym i wiosennym gdzie slonce jest stosunkowo nisko. Po weryfikacji niestety ale opcja 4 i 5 odpada poniewaz w szczycie sa dwa kominki wentylacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzidek12 05.11.2021 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 A może na gruncie? Sam się długo głowiłem u siebie, też dach 4-ro spadowy + jaskółki i 2x balkony. Za czorta nie szło tego z głową umieścić. Ostatecznie zrobiłem wszystko na gruncie, w jednym stringu na południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts