Paterek 04.11.2021 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 Dzień dobry, to mój pierwszy post tutaj więc chciałbym się na wstępie przywitać Do rzeczy: Planuję zrobić okna jak na załączonym przekroju (okna nr 11 i 12). Trójkąty o podanych wymiarach w postaci nieotwieranych przeszkleń. Dostałem informację, że nie będzie możliwe wykonanie ich w ten sposób, chodzi o kąt ostry (37 st.). Czy rzeczywiście jest to za mały kąt i nie możliwe jest wykonanie okna w tym kształcie (zostało zaproponowane ścięcie kąta tak aby powstał trapez, co nie ukrywam jest mi nie w smak). Okna w systemie Trocal. Proszę o rady, zmiana kształtu będzie wiązała się z przeróbkami murarskimi, ponieważ okna na parterze powinny się licować. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 04.11.2021 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 Nie ma wymiarów / rysunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts