Zig_Zag 05.11.2021 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 (edytowane) Czy zawór zabezpieczający "aqua-stop" do pralki może być zamontowany na zaworze zasilającym w wodę w pozycji poziomej? Walczę o każdy centymetr miejsca aby wsadzić pralkę i suszarkę, rzekomo niektóre pralki mają ten system bezpieczeństwa już w środku, czy tak jest faktycznie? Mam fotki ale nie wiem dlaczego nie chcą się załadować Edytowane 6 Listopada 2021 przez Zig_Zag korekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 18.05.2022 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Możesz go umieścić jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zig_Zag 18.05.2022 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Dzięki, tak się złożyło, że do dzisiaj nie zdążyłem przenieść pralki w związku z opóźnieniem montażu mebli kuchennych, 2-ga firma od tamtego czasu i niestety znowu duży poślizg czasowy, próbowałem nawet zamówić w Ikeii - masakra . Ale do tematu pralki i tak będę musiał wrócić, znalazłem w Castoramie bardzo małe zawory "agua-stop" polskiego producenta. Większość się dziwi, ze chcę go w ogóle zamontować, rzekomo teraz się od tego odchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts