Claudynka 06.11.2021 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 HejProszę o informacje w jak sposób obecnie nakłada się folie paroizolacyjną na poddaszu użytkowym? Izolatorem będzie wełna szklana.Oglądaliśmy wiele filmów i na każdym inaczej. Jedni najpierw robią rusztowanie z profili a potem przyklejają folię paroizolacyjną, inni przed przykręceniem profilu UD27(przyściennego) przyklejają pod niego jakimś uszczelniaczem kawałki przyszłej folii par. Następni stosują taśmę akustyczna pod profilem a znów inni tego nie robią. Czy jest jakiś definitywny instruktaż tego jak poprawnie to wykonać u siebie w domu?Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudynka 07.11.2021 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 i co nikt nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vipmaciej 10.11.2021 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 Ja będę robił tak: Ps. Nie mam nic wspólnego z budowlanką, robię amatorsko dla siebie, nie polecam firmy z filmiku, ani materiałów tam użytych. Po prostu instruktarz jest dla mnie zrozumiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts