andy69 12.12.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 Witam!Ile kosztuje zamontowanie anten sat., do odbioru tv naziemnej i radia UKF. na dachu domu jednorodzinnego na kominie w zakres prac będą wchodzić:1.Zamontowanie podstawy anten i na niej masztu.2. Zamontowanie anteny sat i wypozycjonowanie na Hot Birda (cyfra+).3. Zamontowantowanie anteny TV i jej ustawienie.4. Zamontowantowanie anteny radiowej UKF.5. Wywiercenie otworu w kominie wentylacyjnym i przciągnięcie kabli sat i TV/rad przez powstały przepust (przepust przygotowany).6. Połączenie kabli przez wzmacniacz i rozgałęźnik z kablami na strychu rozprowadzającymi TV/rad (są już rozprowadzone) do 3 pomieszczeń. Kabel sat poprowadzony bezpośrednio od anteny do 1 pomieszczenia (już rozprowadzony wystarczy podłączyć do konwertera).7. Uruchomienie i sprawdzenie całej instalacji ant.Interesują mnie zarówno ceny robocizny i materiałów (bez anteny sat. (mam) , kabli i gniazdek (są już rozprowadzone)).Dodam że dom to nie "kostka" i dach jest dosyć stromy (nie za bardzo ok 35 -40 stopni). Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pucek 07.01.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Chętnie pomogę, wysłałem info na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts