anka5 12.12.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 Witam wszystkich . Kochani przeprowadzka do domku juz od paru dni po trochu . Stare dywany wyprane przez fachowców no i sa niedoprane , pozostały widoczne plamy już nawet nie pamiętam po czym - efekt zabaw moich maluchów. Może znacie jakis super sposób domowy lub jakiś nieszkodliwy środek chemiczny ogólnie dostępny aby mozna ich wywabić ? Może do Swiąt bym sie zdołała z nimi uporać . Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanadyjczyk 12.12.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 Na takie które już są nie mam ale mam sposób na uniknięcie nowych. FOLIA!!!! - na całym dywanie i uważać żeby nie przedziurawić. Nie wierzycie - sąsiedzi teściów coś takiego mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 12.12.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 FOLIA!!!! - na całym dywanie i uważać żeby nie przedziurawić. Nie wierzycie - sąsiedzi teściów coś takiego mieli Ja uwierzę, bo w sporo domach w USA widziałem takie specjalne folie kładzione na dywan w miejscach najczęściej uczęszczanych. W zasadzie to były takie dywany foliowe o szerokości około 1m i dosyć solidne. Przyznam iż mi się nie podobało to za bardzo, ale napewno w zwykłe dni (bez gości ) ogranicza znacząco brudzenie się główych dywanów (dzieci, wchodzenie na chwileczkę w butach, itd...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka5 13.12.2004 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Czy wszyscy maja dywany bez plam bo stosują sposoby wskazane wyżej ?Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 13.12.2004 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Sprubój Vanish do prania dywanów bezpośrednio na plamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 14.12.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Benzyna ekstrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.12.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 A ja pamiętam z dzieciństwa, jak nasza gosposia czyściła dywany...........kiszoną kapustą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts