Artur Ka 09.11.2021 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 Jak w temacie co lepsze i bardziej się opłaca pod względem - ceny- szybkości, dokładności i łatwości wykonania- kosztów robociznyitd. z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaska88 27.11.2021 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Dołączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 27.11.2021 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Taniej i szybciej wyjdą bloczki fundamentowe.Nie widzę żadnych zalet bloczków zalewowych. Jedynie w przypadku problemów z wodą albo gruntem warto rozważyć ściany fundamentowe lane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomintfan 30.11.2021 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2021 Mam pytanie. Mam projekt domu letniskowego gdzie fundamenty są zrobione z bloczków fundamentowych o wymiarach 30x19x19. Problem w tym, że nie potrafię ich nigdzie znaleźć. Czy są one jeszcze produkowane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 01.12.2021 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 Taniej i szybciej wyjdą bloczki fundamentowe. Nie widzę żadnych zalet bloczków zalewowych. Jedynie w przypadku problemów z wodą albo gruntem warto rozważyć ściany fundamentowe lane... a ja widzę mianowicie zbrojenie którego w bloczkach brak. Tak wiem na bloczkach powinien być wieniec ale i tak nigdy bym z tego nie budował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts